The Spy Who Dumped Me

The Spy Who Dumped Me

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Spy Who Dumped Me

Moeite met waar je nou The Spy Who Dumped Me moet kijken? Gedoe met downloaden? nasekundata.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Spy Who Dumped Me

Bekijk nog 100 bronnen

Weten in welke bioscopen The Spy Who Dumped Me draait?

Samenvatting

Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte maar ook zeer charmante Britse agent terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.

Regisseur en acteurs

 • Susanna Fogel portrait

  Susanna Fogel

  Director

 • Mila Kunis portait

  Mila Kunis

  Audrey

 • Kate McKinnon portait

  Kate McKinnon

  Morgan

 • Sam Heughan portait

  Sam Heughan

  Actor

Trailers

The Spy Who Dumped Me

Benieuwd naar The Spy Who Dumped Me? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met nasekundata.com weet je binnen no-time waar The Spy Who Dumped Me draait.

The Spy Who Dumped Me in de bioscoop

The Spy Who Dumped Me draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Spy Who Dumped Me.

The Spy Who Dumped Me streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Spy Who Dumped Me te streamen is, vind je een link op nasekundata.com. Weet je al zeker dat The Spy Who Dumped Me een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Spy Who Dumped Me zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Spy Who Dumped Me torrent

Op zoek naar een torrent van The Spy Who Dumped Me? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Spy Who Dumped Me zonder zorgen.

The Spy Who Dumped Me downloaden

Als The Spy Who Dumped Me binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Spy Who Dumped Me trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Spy Who Dumped Me de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.